Adventi horgolódás összesítő és ajánló

 


Idén összedugtuk a fejünket páran az amigurumi tervezők közül és újra készültünk nektek valamivel karácsonyra.

Itt láthatjátok, hogy az adott napon melyik tervező készült nektek meglepetéssel. Minden kép egy linkhez vezet, hogy kényelmesen és gyorsan megtaláljátok őket. Olvasgassatok és élvezzétek ezt az időszakot.
December 1. - Sylvees crochet

Kezdjük a hónapot egy szuper beharangozóval. Szilvi minden napra tartogat valamit nektek a youtube csatornáján. Ha nem tudjátok, hogy mit horgoljatok az ünnepek alatt és közben még magatokat is meglepnétek valamivel nála jó helyen jártok. Kövessétek a honlapját is, hogy minden információt megtudjatok az eseményről.

Szilvi honlapját megtalálod itt.

December 2. - Fonalerdő

Zsuzsa egy fenyőfa horgolás mintával készült nektek. Ha egy kis apróságra van még szükségetek, hogy díszítsétek a csomagokat vagy egy gyors kulcstartó mintát kerestek a munkatársaknak ajándékba... itt a megoldás. Szép, mutatós, kreatív, kézzel készült, mi kell még?

Zsuzsa honlapját megtalálod itt.

December 3. - EviEncz

Éva ma egy kreatív ötlettel segít titeket a karácsonyra hangolódni. Egy gömböt tudtok készíteni a gyerekekkel amit akár ajándékba is adhatnak a rokonoknak. Mert a legszebb ajándékok szívvel- lélekkel készülnek. Emellett olvashattok is egy aranyos kis nosztalgikus történetet Évától. Ettől nektek is megjön a kedvetek az alkotáshoz.

Éva honlapját megtalálod itt.

December 4. - Bunny moon

Ma Rebeka segít nektek ha ajándékot keresnétek a család új tagjának. Hasznos tanácsokkal lát el titeket ha kisbaba született a közelben. Saját tapasztalatai alapján írta meg nektek ezt az ajánlót, így biztosra vehetitek, hogy jó tanácsokkal szolgál.

Rebeka honlapját megtalálod itt.


December 5. - Evagurumi

Mára Evagurumi Éva készített nektek egy szép mikulásvirág horgolás mintát videóval együtt. Nagyon sokat dolgozott rajta, hogy ilyen szép legyen. Készítsétek el ti is és mutassátok meg a kész darabokat. Biztosan örülni fog ha látja mennyien meghorgoltátok. :)

Éva honlapját megtaláljátok itt.


Decembeer 7. - Boog

Bogi hozott nektek egy kreatív gyerek lekötős feladatot. Ő két gyermek anyukája így biztosra vehetitek, hogy kis kezek által is tesztelve van. Készítsetek képeslapot a családnak kézzel! Ennél jobb ajándékot nem is kaphat a nagyi. 🥰

Bogi honlapját megtaláljátok itt.

December 10. - Bubri



December 12. - Nikiscraft

Már vészesen közeledik a karácsony. Ideje kitalálni a menüt, ki hova, hogyan, merre ünnepel, mit süssünk, a gyerekekkel mi legyen, az ajándékokat ki veszi meg, jajj és még csomagolni is kell... Jól hangzik mi? Csak a fejünk meg ne fájduljon. Ha élvezni szeretnétek ezt az időszakot akkor Niki túlélési tippjeit mindenképpen olvassátok el.

Niki honlapját megtaláljátok itt.


December 13. -EviEncz

Ma Éva enged betekintést nekünk egy napjába ami pogácsa sütéssel, horgolással és anyai gondolatokkal telik. Ha túl sok az édesség mostanában készítsétek el ezt a receptet bátran! De ha kikapcsolódásra vágytok a rohanó készülődés mellett, akkor is ajánlom.


Éva honlapját megtaláljátok itt.


December 16. - Anzsel crochet

Anett összeült testvérével és írtak egy kis manós mesét amihez készült egy horgolás minta is. A történet imádnivalóan aranyos és persze kapcsolódik a karácsonyhoz. Emellett még egy mintát is tartogat nektek, egy gyertyát tartóval. Olvassátok fel a gyerekeknek és díszítsétek együtt a fát a színes láncfűzérrel.

Anett honlapját megtaláljátok itt.


December 19. - Nikiscraft

Niki mára egy likőr recepttel készült nekünk. Nincs is jobb ajándék a felnőtt barátoknak mint egy finom kézzel készült házi ital. Akár még a forró csokit is meg lehet bolondítani vele egy hosszú nap után. 
Niki honlapját megtaláljátok itt.

December 21. - Boog

Bogi az utolsó aki készült nektek valamivel az adventi horgolódás alkalmából. A kisegeret horgolva és varrva is megmutatja nektek. Az ünnepi süteményekhez meg persze elengedhetetlen a dió így biztosan félre tudtok rakni pár darab héjat a figurához. Jó szórakozást! Remélem élveztétek ezt a hónapot velünk.















Comments